Werken naar vermogen

Spread the love

Afgelopen dinsdagavond was ik dus bij de commissievergadering van het stadsdeel. Hierdoor kon ik niet naar de uitzending van Nieuwsuur kijken dat ging over de wet Werken naar Vermogen. Toch heb ik het opgenomen via mijn digitale recorder. Hier kwam mijn collega-blogger van GeenBeperking.nl, Harry Haddering, in voor.

Zelf ben ik sinds begin van deze maand erg blij. Ik ga vanaf 1 maart werken voor Philips. In januari heb ik twee gesprekken gehad met uiteindelijk een positieve uitkomst. Het is werkgelegenheidsplek op de afdeling Marketing & Sales en ik zie dat als een mogelijkheid om mij te bewijzen. Niemand is tegenwoordig zeker van een baan, dus als je kans krijgt moet je die met beide handen aanpakken. Zeker als het gaat om bedrijf als Philips. Een bedrijf waar we als Nederland trots op mogen zijn!

De wet Werken naar Vermogen heb ik ook gelezen. Ik zie het als een positieve wet. Hierdoor krijgen denk ik veel meer mensen met een handicap kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast ligt er meer verantwoordelijkheid bij de gemeenten. Volgens mij erg goed, die kunnen namelijk wel meer betekenen op dit gebied. Natuurlijk zou het een bezuinigingsoperatie kunnen zijn, maar dat kan je niet van te voren weten.

Het is dus afwachten hoe alles gaat lopen. Zowel met de wet als mijn baan. Ik ga mij in ieder geval voor 150% inzetten. Zodat ze mij na de werkervaringsjaar niet meer weg willen hebben. En dat ga ik met gevoel en eenvoud doen. Maar voornamelijk met veel positivisme.

Bron: philips.startkabel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.