Beter laat dan nooit

Het besluit om van woensdag in plaats van gehakt dag een uitpakdag te maken was zo’n mooi initiatief  en dan ga ik de tweede woensdag al de fout in door niets te plaatsen. Dit was omdat ik die dag de hele dag op stap was. Eerst naar Den Haag voor de commissievergadering over de ADL-assistentie en ADL-clusters en daarna ging ik mijn cluppie nog aanmoedigen in de Arena. Maar dan komt nu toch het tweede onderwerp van de rubriek Uitpakken!

Verpakking van vleeswaren

Graag eet ik vlees op mijn brood, maar die zitten in zo’n verdomd vervelende plasticverpakking. Die verpakking heeft op de hoek een lipje waar je de verpakking open moet trekken. Met je vinger moet je dan het bovenste plasticje los van het onderste plasticje proberen te krijgen. Deze zitten zo dicht op elkaar waardoor dat vaak niet lukt. Na tientallen keren proberen blijven de twee plasticjes toch op elkaar zitten. Het resultaat is dat je dan toch een mes gaat pakken. Zo gaat de verpakking inderdaad open. Het vlees ligt wel open in de koelkast waardoor het vlees misschien iets korter goed blijft. Een oplossing zou zijn om het lipje te vergroten waardoor je met je vingers meer ruimte heb om het lipje los te maken. Nu is dat in ieder geval nog niet het geval. Tot die tijd zet ik het mes er maar in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.