Bij D66 kun je nog wel de nieuwjaarsgroet geven!

Spread the love

Terwijl ik dit schrijf zitten we alweer twee weken in 2012. Te laat om nog een gelukkig nieuwjaar te wensen.  De afgelopen weken ontbeerde het mij tot inspiratie. Daarom is dit ook pas mijn eerste blog van het nieuwe jaar. Ook de rubriek Uitpakken! is er de laatste tijd niet van gekomen. Ik heb besloten deze rubriek alleen voorbij te laten komen als ik een onderwerp ervoor heb.

Wat ik al zei: “Het is te laat om nieuwjaar te wensen.” Toch heeft D66 dat dit weekend nog gedaan. Nadat ik donderdag alweer genotuleerd heb voor de fractie, heb ik gisteren met een groepje medewerkers van het stadsdeel Centrum nog geflyerd op de Noordermarkt.  Gewoon om de bezoekers van de markt een gelukkig nieuwjaar te wensen. Er waren genoeg mensen die onze folder aan wilden pakken.

Na anderhalf uur besloten toch even te stoppen om ons op te warmen met koffie. Waarna we nog een uurtje door gingen flyeren. Rond half 5 stopten we. De markt was niet zo vol meer. En krampjes pakten in om voor de dag te stoppen. Er werd afgesloten met een borrel in P96. Daar was ik niet zo heel lang bij, want ik ging ook nog naar een borrel voor D66 in mijn stadsdeel.

Rond 6 uur was ik weer thuis en ging ik wat eten waarna ik weer naar de volgende borrel ging in het Badhuis Theater. Het was heel gezellig. Na de speech van Jeroen van Spijk, wethouder in stadsdeel Oost, was het gewoon gezellig borrelen. Ik sprak een oud duo-raadslid van Oost-Watergraafsmeer die mij het advies gaf om vooral niet te schromen om ook wat in te brengen als fractie assistent. Ook sprak ik met gemeenteraadslid. Waar ik naar voren bracht dat natuurlijk de tram toegankelijk moet zijn voor fietsers, maar dat dat niet ten kosten moest gaan voor de gehandicapten. De plank voor gehandicapten wordt namelijk uit tramlijn 26 gehaald voor ruimte voor fietsers.

Het was een gezellige avond. Tot in de late uurtjes was ik bij de borrel. En toen ik naar huis reed heb ik ook nog eens omgereden. Hierdoor was ik weer frisser thuis. Op naar een nieuw succesvol jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.