Rondvliegende cups

Spread the love

Hier weer de rubriek “Uitpakken”. Supermarkten maar ook andere winkels of bezorgde pakketten, verkopen hun producten soms in de meest verschrikkelijke verpakkingen. Voor mensen met een handicap zou verbeteringen op dit punt leiden tot een grotere zelfredzaamheid. Niet alleen mensen met een handicap hebben hier last van. Zo heeft Hans Dorrestijn zijn ergernissen hierover ook kenbaar gemaakt bij Pauw & Witteman.

Nu alweer het derde onderwerp van deze rubriek: de koffiemelk cup

Iedereen kent ze wel. De cups waar alleen maar één druppel melk in zit. Een beetje gehandicapten schaft deze cups dan ook niet aan. Veel te veel gepruts omdat het zo’n klein geval is. Maar voor verschillende gelegenheden bieden ze alleen deze koffiemelk cups aan.

Wanneer je een sollicitatiegesprek mag komen, tijdens de commissievergadering van vorige week of wanneer je koffie besteld in café. Altijd maar weer die koffiemelk cups! Je moet hier gewoon assertief in zijn en om hulp vragen. Maar toch is daar niet altijd er de gelegenheid voor. Dan ga jezelf prutsen. Soms heb je geluk en heb je het lipje te pakken. Als je na een tijdje dit toch niet voor elkaar krijgt zet je toch de mes er weer op. Een klein gaatje in de cup is al genoeg. Maar soms zet je zoveel kracht op de cup dat die de hele kamer rond vliegt.

Zelf houd ik het dan maar bij gewone melk. Ook veel lekkerder dan koffiemelk. Bieden ze toch een koffiemelk cup aan? Mijn advies: gewoon om hulp vragen. Dit voorkomt rondvliegende cups.

 

Bron afbeelding: http://www.bouwshoponline.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.