Traplopen met rolstoel

Spread the love

Een paar weken geleden kwam mijn neef met zijn vriendin een dag bij mij langs. We waren van plan om naar NEMO te gaan, het museum over wetenschap en technologie.

Het museum ligt aan het Amsterdamse IJ. Een hele mooie plek aan het water, alleen om er te komen moet je vele bruggen over. Heel leuk bedacht en het ziet er ook modern uit. Alleen als je dan een brug over gaat en aan het begin van de brug kun je gewoon met een rolstoel komen dan verwacht je ook dat je aan het einde van de brug met een rolstoel er overheen kan. Niets is minder waar. Om van de brug te komen moet je trapje af. Erg goed bedacht. Misschien keek de architect wel in de toekomst en dacht hij dat de volgende generatie rolstoelen kunnen traplopen.

Het gevolg was dat we helemaal om moesten rijden een tunnel door. Daar aangekomen was het nog eens zo druk dat we er geen zin meer in hadden. Nu gaan we het najaar. Misschien dat de brug dan aangepast, maar ik ga er niet van uit. Dus nu maar een offerte aanvragen in China voor een rolstoel die kan traplopen. http://attitude.excite.nl/traplopen-met-rolstoel-N1989.html 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.