Deze blog

Spread the love
Amsterdam is een prachtige stad. Het is naar mijn mening ook een rolstoelvriendelijke stad. Tram, bus en metro brengen je overal waar je maar wilt. Graag wil ik vertellen hoe goed je kan leven met een handicap in een stad als deze, al brengt het af en toe obstakels met zich mee. Daarnaast brengt het leven ontzettend veel grappige momenten met zich mee door een handicap. Dit wil ik ook niet voor mijzelf houden.

15 gedachten over “Deze blog

 1. Beste Marnix,
  Via een google alert kwam je mijn mailbox inrollen. Als je invulling hebt gegeven aan het onderwerp verpakking ga ik een link op mijn website plaatsen.
  Met je mooie website inclusief glashelder filmpje heb je je visitekaartje wel afgegeven. Ik hoop dat jouw opmerkingen bedrijven zullen inspireren tot innovatie. Innovatie in de richting van goede duurzame verpakkingen die convenience bieden aan de gebruiker.
  Ik ben benieuwd naar je verhalen,
  Cathrien

  • Geachte mevrouw Ruoff,

   Bedankt voor uw interesse in mijn website. Ik hoop dat uw mijn rubriek Uitpakken! met plezier gaat volgen. Vanaf heden ga ik elke woensdag daar een stuk over schrijven. Ik heb uw website ook met interesse gelezen. Mijn doel met deze rubriek is wel om de onhandigheid van de verpakkingen te benadrukken, terwijl u meer kijkt naar de milieuvriendelijkheid van verpakkingen. Maar dat heeft u waarschijnlijk wel begrepen en misschien heeft het ook raakvlakken met elkaar. Ik hoop dat u met plezier mijn blog gaat volgen en dat u er wat aan heeft.

   Met vriendelijke groet,

   Marnix Brockmeier

 2. Hoi Marnix,

  Jij vertelde mij tijdens het zeilen in de boot over de site. Ik was toen al heel nieuwsgierig geworden over de site en nu zit ik achter de computer en ik dacht ik ga eens kijken.
  Ik ben benieuwd naar alle verhalen.
  En de site ziet er perfect uit. Top!
  Danielle

 3. Beste Marnix,

  Via Geenbeperking.nl kwam ik hier terecht. Gave site! Vooral de serie “Uitpakken!” is bij momenten grappig, maar vooral ook zeer herkenbaar! Ik worstel namelijk met dezelfde problemen…

 4. Ha Marnix,
  Leuk je site (eindelijk) eens te bekijken! Ik je ervaringen met Kan ik binnenkomen? met veel plezier gelezen. Een open en eerlijk verslag van een positieve week; zo komt het op mij over. En zo heb ik week zelf ook ervaren.

  Doe je volgende week ook mee?

  Groet,
  Natasha

 5. Beste Marnix,

  Ik kwam via Google op je blog terecht, omdat ik een vergelijking tussen het leven in Amsterdam en Londen zocht. Dat heb je mooi omschreven op je blog! Ik vind het ook een groot pluspunt dat in Amsterdam rangen en standen relatief door elkaar leven. Ik zeg relatief, want ik vind dat er de laatste jaren wel degelijk verschillen ontstaan tussen bijvoorbeeld West en Zuid. Ik ben benieuwd wat jij daarvan vindt!

  Met vriendelijke groet,

  Pim Omes

  • Beste Pim,

   Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Mijn excuses voor iet wat late reactie terug. Zo vaak krijg ik geen reactie, daarom mis ik het wel eens. Ja, ben wel met je eens Zuid is misschien iets meer aan het worden voor de ‘welgestelde’ Amsterdammer. In West wonen misschien wat meer culturen door elkaar heen, misschien de iets minder ‘welgestelde’ Amsterdammer. Zelf woon ik in Oost. Niet alleen omdat ik daar woon, maar ik denk dat daar de mix het grootst is. Ik vind het daardoor heel gezellig. In de Indische Buurt heb je verschillende soorten tentjes door de verschillende culturen. Ik rijd graag door de Javastraat. Maar daarnaast wonen er ook studenten en ‘yuppen’ (Misschien ben ik er wel één, haha). Maar vooral in de Watergraafsmeer.

   Hopelijk is dit een antwoord wat je verwachtte. Altijd een interessant onderwerp.

   Met vriendelijke groet,

   Marnix

   • Dag Marnix,

    Bedankt voor je reactie en excuses voor mijn late antwoord. Ja, je kunt wel stellen dat Zuid (en Oud-West) een paradijs voor de rijken aan het worden is. West is redelijk gemêleerd, maar de Admiraal de Ruijterweg, waar ik aan woon, is snel aan het gentrificeren. Ik ben heel benieuwd hoe het in Oost is, want ik moet bekennen dat ik niet vaak in die contreien te vinden ben.

    Vriendelijke groet,

    Pim

 6. Hallo Marnix,
  Ik ben werkzaam als SEO specialist / webdesigner en kon het niet laten om een grondige blik te werpen op jouw leuke blog site. Je doet goed werk man!
  Je ben een persoon met ambities en dat is goed om te zien. Ik hoop dat alles goed met je gaat.

  Even een tip:
  Verander in de WordPress admin je “permalink stuctuur” instellingen in “Berichtnaam”.
  Dan veranderd je url in: domeinnaam.nl/paginanaam
  Nu staat er: domeinnaam.nl/?page_id=paginanummer
  Niet vergeten om na de verandering een eventuele cache te legen.

  Groetjes,
  Glenn
  ( je schoolgenoot )

  • Hoi Glenn,

   Hoe gaat het met jou? Dat is lang geleden. Wat goed dat je nu werkzaam bent SEO specialist / webdesigner. Jij bent ook een. echte doorzetter, hé. Bedankt voor de tip. Heb hem gelijk opgevolgd.

   Groetjes,

   Marnix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.