Zes maanden langer doen wat ik leuk vind in het leven!

Spread the love

Een nieuw jaar is net begonnen. En er vinden weer allerlei borrels plaats om het nieuwe jaar goed in te luiden. Iedereen heeft ook weer allerlei goede voornemens. Deze zijn vaak terug te lezen op Facebook en Twitter. Of er van deze voornemens iets te recht komt is maar de vraag. Daarom vond ik een opmerking op Facebook van een Facebook-vriend achteraf wel waar het om draait in het leven. ‘Ik vind alles wat ik op het moment doe in het leven leuk. Dit is een fijne constatering.’

Ik heb vaak op Facebook en Twitter het gevoel dat de meeste berichten eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn. Dit zorgt ervoor dat ik steeds minder tijd doorbreng op dit soort sociale media. Is het nou zo belangrijk om elke scheet die mijn vriendenkring laat te volgen? Zo las ik in eerste instantie ook over dit bericht heen. Maar achteraf vind ik dit juist de berichten die je graag wil lezen op Facebook en Twitter. Dit is waar het om draait in het leven en als je deze constatering kan trekken heb je geen goede voornemens nodig.

Het bericht zorgde er ook voor dat ik ging nadenken of dit ook voor mij zo is. En, ja. Alles wat ik op het moment doe in mijn leven vind ik ook leuk. Dit zorgde ervoor dat ik de laatste tijd druk bezig was met het solliciteren op vacatures in de Online Verkoop. Daar wil ik mij namelijk verder in ontwikkelen. Maar het lijkt wel of iemand mij gehoord heeft. Ik ging er al vanuit dat ik met mijn laatste twee maanden bezig was bij Philips. Toen ik afgelopen woensdag het verrassende bericht kreeg dat Philips mijn contract wil verlengen. Dit is eigenlijk het allerbeste wat mij op dit moment kan overkomen. Nu kan ik mij verder ontwikkelen in de Online Verkoop.

Het mooie is dat ik ook iets andere taken ga krijgen. Ik word meer betrokken in de campagnes die lopen in de store. Lopen de campagnes goed? Is er genoeg voorraad voor de campagnes? Eigenlijk moet de inhoud nog verder besproken worden. Maar ik ben hier hartstikke blij mee. Nu kan ik mij nog zes maanden langer ontwikkelen in de Online Verkoop.

Natuurlijk is het goed om goede voornemens te hebben. Ik heb ook goede voornemens voor 2013. Maar naast dat ik het vreemd vind dat wij altijd aan het begin van een nieuwe jaar goede voornemens hebben, waarom niet op een ander tijdstip van het jaar?, blijft het een fijnere constatering dat ik alles wat ik op het moment doe leuk vind. En dat mag ik nu nog zes maanden langer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.